• ons. feb 1st, 2023

Hvad betyder Tarotkort i Urban Legend of the Jack of Spades

Byadmin

aug 11, 2021

The Jack of Spades er en Urban Legend, der typisk bruges som en metafor for lykkehjul. Historien handler om en gambler, der kun har vundet poker ved at spille poker for at få den ultimative hjælp fra de højere magter.

Kortene i Tarot Card -læsning bruges til at tage en persons energi, følelser og tanker i betragtning. De bruges også til at skabe noget, som nogen kunne have i deres hænder og bruge det som et værktøj til at foretage ændringer i livet.

Betydningen af Tarotkort i legenden om Jack of Spades

For bedre at forstå betydningen bag et Tarot -kort, omtales de ofte med deres kulør og nummer. For eksempel vil de to klubber blive omtalt som”de to hjerter”.

Indigo mener, at tarotkort er en form for spådom – en kunstform, der har været brugt i århundreder for at få indsigt i vores fremtid. I dag bruges Tarot stadig til underholdning – især i live -læsninger.

Tarotkort er blevet mere populære med den seneste stigning i interessen for spådom og spiritualitet.

Oprettelse af et nyt livskort til dækket

Dækket er et klassisk amerikansk ikon, der har eksisteret siden begyndelsen af bilen. Det er et symbol på frihed, uafhængighed og en varig del af vores amerikanske kultur.

Dette kort handler om at skabe nye minder, der vil vare evigt. Det handler om sommerdage på stranden og efterårsture i skoven. Det handler om at give din familie en chance for at se dette land fra et perspektiv, de aldrig har set før. Og det handler også om at gøre en andens dag bare lidt lysere med dit smil eller latter, når du går forbi deres vindue på vej til arbejde hver morgen.

Dækket giver så mange minder for mennesker – så det giver kun mening, at vi også opretter et særligt kort til dem!

Historien bag spaden, som vi kender den i dag

Spaden dukkede først op i slutningen af 1500’erne. Det blev brugt som et redskab til at grave snavs og lave skyttegrave til forsvarsformål.

I begyndelsen af 1700 -tallet blev spader typisk fremstillet af metal. I 1795 patenterede James Watt et design til den første jernspade. Designet førte til en eksplosion af jernindustrien i Storbritannien, hvilket hjalp med at anspore dets økonomi på det tidspunkt.

I 1825 henviste udtrykket”spading”til en skovlproces med udgravning af snavs eller aske fra en ildsted eller skorsten gennem scooping med en jernpoker og derefter smide det ud.